Palokatkoasennukset Turun seudulla

Yhteystiedot

Palokatkoasennukset kannattaa ulkoistaa palokatkoihin erikoistuneelle yritykselle. Näin tullaan varmistaneeksi, että palokatkot tehdään parhaiksi todettuja, alan uusimpia menetelmiä ja materiaaleja käyttäen. Rakennustoimisto Kosola Oy on kokenut palokatkojen asiantuntija. Teemme palokatkoasennuksia alihankintana Turun seudun rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille. Tarvittaessa teemme ennen asennusta myös palokatkosuunnitelman kiinteistöllesi tai sen osalle.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Palokatkoasennus on sijoitus, joka ehkäisee henkilö- ja omaisuusvahinkoja

Tulipalot aiheuttavat maanlaajuisesti vuosittain aineellisia vahinkoja jopa yli 100 miljoonan euron edestä. Tämän lisäksi tapahtuu paljon mittaamattoman vakavia henkilövahinkoja. Palokatkoilla vahingot voidaan minimoida. 

 

Palokatkojen tavoite on hidastaa tulipalon leviämistä kiinteistössä sekä estää haitallisten kaasujen ja muiden aineiden leviämistä osastosta toiseen. Palokatkoilla rakennus jaetaan palo-osastoihin. Osastoivien seinien on pystyttävä estämään liekkien läpäisy, jotta voidaan taata palon leviämättömyys. 

Teknologian kehittyessä kehittyvät myös paloturvallisuustekniikka ja -materiaalit. Ammattitaidolla ja viimeisintä tekniikkaa hyödyntämällä voidaan tuottaa varmoja paloturvallisia ratkaisuja.


Panostamme kaikissa asennuksissamme ennen kaikkea laadukkaaseen työn jälkeen ja sitä kautta mahdollisimman turvalliseen lopputulokseen. Vuosien tuoman kokemuksen myötä olemme kuitenkin pystyneet hiomaan prosessimme ja toimintatapamme sellaisiksi, että saat meiltä aina erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Emme tingi turvallisuudesta, ja siksi käytämme ainoastaan hyväksyttyjä menetelmiä sekä materiaaleja ja tuotteita.

Tarjoamme täydellisen palokatkopalvelun, sillä palokatkoasennusten lisäksi teemme myös kartoitukset, palokatkosuunnitelmat sekä saumaustyöt.