Saumaustyöt Turun seudulla – palokatkosaumaukset ja elastiset saumaukset

Yhteystiedot

Rakennustoimisto Kosola Oy tekee luotettavasti saumaustyöt Turun seudulla. Palveluihimme kuuluvat palokatkosaumaukset, viimeistelysaumaukset sekä elastiset saumaukset. Tekemissämme palokatkosaumauksissa noudatetaan tarkasti palokatkotuotteiden valmistajien määräyksiä ja muita laadukkaiden työtapojen kriteereitä. Näin varmistetaan turvallinen ja kestävä lopputulos. Asentajamme ovat huolellisesti koulutettuja palokatkoihin ja saumauksiin erikoistuneita ammattilaisia, joiden käsissä rakenteiden liittymäkohtien saumaus tehdään aina laadusta tinkimättä. Teemme saumaustöitä sekä pienille että suurille rakennusliikkeille alihankintana Turun seudulla. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa tekijää saumaustöille!

Kaikki yhteystietomme

Taidolla tehtyjen saumausten kestävyyteen voi luottaa

Saat Rakennustoimisto Kosolalta taidolla tehdyt, kestävät saumaukset. Teemme kaikki työmme luotettavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen ja aina sovitun aikataulun mukaisesti. Voit siis luottaa siihen, että kaikki tehdään juuri niin kuin on sovittu, eikä esimerkiksi ikäviä ja yllättäviä lisäkustannuksia pääse syntymään. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme yksilöllisesti siten, että haastavimmatkin kohteet pystytään suorittamaan erinomaisella laadulla ja tarkkuudella.

Saat meiltä myös saumausten kuntotarkastukset ja mahdollisien vikojen tai puutteiden ilmetessä kohteen uusintasaumaukset. Saumojen tarkastus tulisi tehdä säännöllisesti, 10–15 vuoden välein, vaikka vaurioita ei olisikaan havaittu. Tiedustele meiltä lisää säännöllisistä huolto- ja tarkastussopimuksista vaikkapa palokatkoasennusta tilatessasi.