Palokatkosuunnitelmat Turun seudulla

Yhteystiedot

Rakennustoimisto Kosola Oy on palokatkoihin erikoistunut rakennusliike. Meiltä saat palokatkoasennuksissa tarvittavat palokatkosuunnitelmat, jotka tekee palokatkotuotteisiin ja -menetelmiin erikoistunut ammattitaitoinen suunnittelija. Palokatkosuunnitelma sisältää pohjapiirustuksen, johon on merkitty palo-osastojen rajat ja osastointiluokat. Suunnitelmasta ilmenevät eri läpivientien (putki-, sähkö- ja muut läpiviennit) vaatimukset täyttävät palokatkoratkaisut. 

Koskipa tarpeesi kokonaisvaltaista, suurempaa palokatkosuunnitelmaa tai vain pienempää rakennuksen osaa, ota yhteyttä! Palvelemme rakennusurakoitsijoita ja taloyhtiöitä Turussa sekä lähialueilla.

Kaikki yhteystietomme

Suunnitelmasta asennukseen

Palokatkosuunnitelman lisäksi tarjoamme koulutetut ja kokeneet asentajat tekemään suunnitelman mukaiset palokatkoasennukset. Käytämme hyväksi todettuja materiaaleja ja kestäviä työtapoja, joilla saadaan tehokkaat tiivistykset paloa osastoiviin rakenteisiin ja läpivienteihin. Teemme myös saumaustyöt (palokatkosaumaukset ja elastiset saumaukset) ja kohteiden kartoituskäynnit.

Meistä saat luotettavan kumppanin kohteesi paloturvallisuutta parantamaan!

Kilpailukykyisesti

Olemme toimineet alalla jo vuosia ja sen aikana olemme hioneet prosessimme huippuunsa. Tämän johdosta pystymme toimimaan tehokkaasti ja ripeästi kuitenkin niin, ettemme koskaan joudu tinkimään laadusta.

Kustannustehokas rakennuksen palotekninen toteutus lähtee aina asianmukaisesta suunnittelusta. Sekä taloudelliset että turvalliset paloturvallisuusratkaisut päätetään jo rakennushankkeen alkuvaiheessa. Toteutus on totta kai myös isossa osassa, mutta on hyvä pitää mielessä, että suurimmat budjetointiratkaisut tehdään jo suunnittelupöydällä.

Kun on aika tehdä palokatkosuunnitelma kiinteistöllesi Turun seudulla, valitse Rakennustoimisto Kosola – meiltä saat laadukkaat palokatkosuunnitelmat aina kilpailukykyiseen hintaan!